Wc verstopt Eindhoven

Een verstopt toilet in Eindhoven lossen wij snel voor u op!

Wc verstopt? Stop maar met ploppen en bel direct onze rioolvakman. Wacht u te lang, dan heeft u zelf voornamelijk last van. Zeker als u maar over één wc beschikt! Zijn er zelfs meerdere wc’s verstopt? Ook dan kunt u rekenen op de kennis en ervaring van onze specialist. Eén belletje en hij staat zo voor uw deur.

Verstopping wc: wat is het risico?

De wc loopt vol bij het doorspoelen. U durft de wc dan ook niet meer te gebruiken uit angst voor waterschade. Sommige mensen spoelen toch nog een paar keer door, in de veronderstelling dat de blokkade dan vanzelf verdwijnt. Helaas bereiken ze dan het tegenovergestelde: het water en de resten stromen dan gegarandeerd over de rand van de pot heen.

Wc verstopt door vuil of voorwerp?

Een wc kan op verschillende manieren verstopt raken. Onze vakmannen weten dit uit ervaring. Het kan gaan om resten die eigenlijk niet door de wc mogen worden gespoeld, maar er kan ook een voorwerp in de wc zijn gevallen. Waar hebben wij het zoal over?

 • Etensresten
 • Olie en vet
 • Verfresten
 • Vochtige doekjes
 • Luiers
 • Tampons of maandverband
 • Luchtverfrissers
 • Wc-rollen
 • Speelgoed
 • Kattenbakgrind

Professionele hulp bij uw verstopte wc

Een verstopping in uw wc kan om meerdere redenen ergerlijk zijn: in de eerste plaats omdat u de wc niet meer kunt gebruiken. In de tweede plaats omdat het zelf verwijderen van een blokkade veel tijd in beslag kan nemen zonder een concreet uitzicht op een oplossing. Dit soort ergernissen kunt u voorkomen door direct te schakelen met onze rioolvakman. Hij gaat als volgt te werk:

 1. Hij kiest het meest geschikte gereedschap om de blokkade te verwijderen.
 2. Gekeken wordt naar de aard en de ernst van de blokkade.
 3. De verstopping wordt met een frees of een hogedrukslang verwijderd.
 4. U krijgt adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.
 5. Na de ingreep kunt u meteen weer gebruik maken van uw wc!

Kosten verstopping wc oplossen

Het kan voorkomen dat de verstopping wordt veroorzaakt door een ernstiger rioolprobleem, zoals een scheur in een leiding. In dit soort gevallen gaan de werkzaamheden verder dan het verwijderen van een blokkade. Onze specialist zal dan ook altijd een prijs op maat opstellen. Dit doet hij aan de hand van de volgende vragen:

 1. Waardoor wordt de verstopping precies veroorzaakt?
 2. Hoe hardnekkig is deze verstopping?
 3. Met welk gereedschap moet de blokkade verwijderd worden?
 4. Is een inspectie ook van belang?
 5. Moeten er ook reparaties worden uitgevoerd?
 6. Hoeveel werkuren moeten in rekening worden gebracht?
Uiteraard mag u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Houd er wel rekening mee dat deze nog kan wijzigen als onze specialist op bijkomende problemen stuit.

Wc verstopt en u belt ons? Een goed idee!

Waar vindt u nog een ervaren en vriendelijke vakman die een eerlijke prijs rekent voor zijn werkzaamheden? Bij ons natuurlijk! Onze professionals bedienen heel Eindhoven en omgeving. Bel ons voor een afspraak en u wordt vandaag nog geholpen. Weekend of feestdag? Dit maakt niet uit, want wij zorgen altijd voor een ervaren kracht!

WC verstopt Eindhoven?

Wij staan 24/7 voor u klaar!