Afvoer ontstoppen in Eindhoven en omgeving

Het water loopt niet weg uit uw afvoer? Ontstoppingsdienst Eindhoven staat 24/7 voor u klaar. U belt ons voor een afspraak en een lokale rioolspecialist komt zo spoedig mogelijk langs. Een verstopte afvoer in een toiletruimte, keuken of badkamer is erg vervelend: het schopt de planning van uw huishouden in de war. De afvoer ontstopping zelf uitvoeren? Dit kost u veel tijd en niet alle huishoudmiddelen zijn hiervoor geschikt. Graag vertellen wij u dan ook meer over onze veelbesproken service.

Afvoer ontstoppen: waar zit de verstopping?

In uw woning of bedrijf zit een afvoer verstopt. Toiletbezoek is onmogelijk of u kunt niet koken of afwassen. Dat is erg lastig, zeker als u voor een gezin zorgt of gasten heeft. U heeft een bedrijf, zoals een restaurant of fabriek? Voor uw personeel kan een verstopte afvoer een onwerkbare situatie betekenen. Gelukkig kunt u Ontstoppingsdienst Eindhoven altijd bellen voor een verstopping in uw:

 • bad
 • douche
 • doucheputje
 • droger
 • wasmachine
 • hemelwaterafvoer (dakgoot en regenpijp)
 • wasbak
 • vaatwasser
 • wastafel
 • douchegoot

Onze werkwijze

 1. U belt Ontstoppingsbedrijf Eindhoven voor een afspraak.
 2. Oppervlakkige afvoer verstopping? De vakman begint meteen met ontstopping.
 3. Is de oorzaak erger dan gedacht? De vakman stelt een uitgebreide inspectie voor.
 4. Onze specialist ontstopt de afvoer met ontstoppingsveer, frees of hogedrukspuit.
 5. Uw afvoer wordt vakkundig en zonder schade ontstopt.
 6. Na de afvoer ontstopping krijg u advies om nieuwe problemen te voorkomen.

Rioolinspectie bij verstopte afvoer nodig?

Uw afvoer is verstopt geraakt door een ophoping van haren, zeep, vet en etensresten. Maar wat zorgt ervoor dat deze resten blijven steken? Dit is niet altijd even duidelijk. Wie weet is er wel sprake van een kapotte leiding. Misschien groeien er zelfs boomwortels door uw leidingen, al komt dit niet vaak voor. De vakman van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven probeert de afvoer eerst te ontstoppen. Lukt dit niet, dan is er mogelijk iets vervelenders aan de hand. Een rioolinspectie met een camera of rookgenerator is dan aan te raden.

Een verstopping voorkomen: 5 tips

Een verstopte afvoer zorgt voor veel kopzorgen. Koken en wassen is een uitdaging en de afvoer loopt mogelijk zelfs over, met waterschade aan uw vloeren en muren als gevolg. Dit wilt u natuurlijk altijd voorkomen! Tips nodig van Ontstoppingsdienst Eindhoven? Onze vakman biedt u er graag vijf aan:

 1. Giet nooit vet of olie in uw afvoer.
 2. Spoel geen tampons of maandverband door de afvoer van uw wc.
 3. Chemische resten (verf of ontstopper) horen ook niet in een afvoer thuis.
 4. Verwijder zoveel mogelijk haren en zeepresten na gebruik van een afvoer.
 5. Spoel geen mondkapjes of rubberen handschoenen door.

Afvoer ontstoppen in Eindhoven en omstreken

U woont niet in Eindhoven, maar in Veldhoven, Geldrop, Mierlo of Son en Breugel? Ontstoppingsbedrijf Eindhoven komt ook in deze woonplaatsen als een afvoer verstopt raakt en u snel hulp nodig heeft. U belt het nummer op deze pagina en onze vakman staat spoedig voor uw deur. Ook in de avonduren en in het weekend is hij te bereiken: dat is prettig om te weten, zeker bij een spoedgeval.

Kosten afvoer ontstopping Eindhoven

Professionele ontstopping van een afvoer in Eindhoven: wat mag het kosten? De rioolvakman van Ontstoppingsdienst Eindhoven gaat na wat de oorzaak van het probleem is. Hierna stelt hij voor hoe hij dit probleem oplost en tegen welke prijs. Belangrijke punten die (de hoogte van de) prijs bepalen zijn:

 1. Het aantal arbeidsuren
 2. Het benodigde werkmateriaal
 3. Eventuele uitgebreidere inspectie (met rapportage)
 4. Het aantal werkkrachten (bij grote opdracht)

Hopelijk is de verstopping in uw afvoer zó opgelost. Toch komt het soms voor dat de verstopping wordt veroorzaakt door een kapotte leiding. In dat geval komen er meer werkzaamheden bij uw opdracht kijken. Wilt u alvast een prijsopgave ontvangen? Of wilt u meteen bellen voor een afspraak? Neem contact op met Ontstoppingsdienst Eindhoven en de verstopte afvoer wordt in een mum van tijd opgelost.

Afvoer ontstoppen Eindhoven?

Wij staan 24/7 voor u klaar!