WC ontstoppen in Eindhoven en omgeving

Verstopte wc? Stankoverlast en dreigt de wc-pot zelfs over te lopen? U wacht geen seconde langer en u belt Ontstoppingsdienst Eindhoven. Onze rioolvakman is namelijk snel ter plekke en hij lost probleem in een oogwenk op. Als er tenminste geen ernstiger probleem is, ergens diep in uw riolering. Lees direct meer over zijn werkwijze en de kosten. Of bel meteen naar ons nummer om uw afspraak vast te leggen. Onze expert staat 24/7 voor u klaar: wees daar maar zeker van.

Onze werkwijze

 1. Onze rioolvakman start direct met wc ontstopping.
 2. Geen moeilijke wc verstopping? Met een veer, frees of hogedrukreiniger lost de vakman het op zonder verdere inspectie.
 3. Is de verstopping niet direct op te lossen? Een rioolinspectie biedt dan helderheid.
 4. Uit een inspectie komen mogelijk andere werkzaamheden voort. 
 5. Is de wc verstopping weg? U krijgt adviezen van de expert om nieuwe problemen te voorkomen.

Wanneer komt een rioolinspectie voor?

Soms komt een voorwerp heel diep in een wc terecht. Of een leiding breekt, waardoor de wc amper nog resten afvoert. Nu kunt u zich voorstellen dat dit soort problemen niet direct zichtbaar zijn met het blote oog. De rioolvakman van Ontstoppingsdienst Eindhoven gebruikt dan een rioolcamera of rookgenerator om het gebrek op te sporen. Uiteraard volgt er na het onderzoek een oplossing op maat. De specialist biedt u hiervoor alle nodige informatie en u mag altijd vragen stellen. Het gaat immers om uw portemonnee!

Wc verstopping voorkomen? 9 tips

Een verstopping in een wc komt vroeg of laat in elk huishouden voor. En dat een dergelijk probleem veel andere problemen in de hand werkt, dat beseft u vast wel. Zo zorgt u misschien wel voor een ouder, dan wel ziek, familielid of u heeft kleine kinderen in huis. U wilt dan ook zeker uw best doen om een verstopte wc te voorkomen. Dat kan, met de volgende 9 tips van Ontstoppingsdienst Eindhoven.

 1. Spoel geen chemische resten, zoals verf, door de wc.
 2. Spoel ook geen medicijnen door. Deze vervuilen enorm.
 3. Spoel nooit tampons of maandverband door.
 4. Giet geen olie of vet in het toilet. Dit leidt altijd tot heftige verstoppingen!
 5. Vochtige doekjes? Ook die horen niet in de wc, maar in een afvalbak.
 6. Reinig de afvoer van je wc regelmatig met soda en heet water.
 7. Zorg ervoor dat luchtverfrisser of toiletblokken niet zomaar in de wc vallen.
 8. Voorkom dat speelgoed van kinderen of huisdieren in de wc belanden.
 9. Gebruik dun wc-papier. Dik papier verstopt al snel de wc.

Verstopping elders? Ook dan Ontstoppingsdienst Eindhoven

Ontstoppingsdienst Eindhoven lost niet alleen wc-verstoppingen op. Elders in uw woning of bedrijf is misschien ook het een en ander aan de hand. Zo borrelt er een afvoer in de badkamer of loopt het water niet meer weg in uw keuken. Geen probleem voor onze ervaren vakman, die op dagelijkse basis in Eindhoven voorzieningen ontstopt zoals uw:

 1. wc
 2. wastafel
 3. douche
 4. bad
 5. gootsteen
 6. dakgoot 
 7. regenpijp

De laatste twee voorzieningen maken deel van uw hemelwaterafvoer. Dat wij deze ook ontstoppen, leest u dus goed. Aarzel daarom niet om een afspraak te maken met uw lokale vakman. Bel ons en hij opent direct zijn agenda. Een succesvolle ontstopping volgt: daar mag u zeker van zijn.

Wc ontstoppen in Eindhoven en omstreken

U woont of werkt niet in Eindhoven, maar in Veldhoven, Son en Breugel, Geldrop of Mierlo. U bent dan misschien benieuwd of Ontstoppingsdienst Eindhoven ook daar hulp biedt bij een verstopte wc. Het antwoord is: jazeker. Onze vakman krijgt namelijk iedere dag uit de hele regio verzoeken tot ontstopping. De snelste weg naar een afspraak? U belt ons, u legt uit wat het probleem is en uw specialist belt zo snel mogelijk aan.

Wat zijn de kosten?

Fijn dat Ontstoppingsdienst Eindhoven belt voor een afspraak! Maar wat kost het ontstoppen van een wc? Dit wilt u natuurlijk eerst weten. De vakman van Ontstoppingsdienst Eindhoven helpt u telefonisch graag aan een prijsopgave. De definitieve prijs bepaalt hij ter plekke, want misschien zijn er meer werkzaamheden aan uw opdracht verbonden. De volgende punten wegen dan mee:

 1. Het aantal werkuren van de specialist
 2. De aard van het werkmateriaal
 3. Rioolinspectie met uitgebreid rapport (evt.)
 4. Uitvoer van reparaties (evt.)
 5. Extra mankracht (evt.)

Meer weten over de kosten? U belt vandaag al met onze vakman. Maak meteen een afspraak en alles wordt geregeld. Uw wc wordt vakkundig en zonder chemicaliën ontstopt, met verantwoorde middelen en zonder schade aan het porselein. Wacht u nog ergens op? Uw rioolspecialist heeft zijn telefoon altijd bij de hand.

Zelf uw wc ontstoppen? 5 tips van Ontstoppingsdienst Eindhoven

Mogelijk twijfelt u nog om een vakman te bellen. Sterker nog, u wilt de verstopping in uw wc eerst zelf oplossen met huis-tuin-en-keukenmiddelen. Natuurlijk staat u dat vrij, maar bedenk wel dat het zelf oplossen van een wc-verstopping vaak lastiger is dan gedacht. U wilt tegelijkertijd verantwoord ontstoppen? Met deze 5 tips van Ontstoppingsdienst Eindhoven  kiest u verstandig.

 1. Gebruik een oplossing van soda en heet water voor uw verstopte wc.
 2. Gebruik desnoods een mengsel van soda met azijn.
 3. Probeer uw wc te ontstoppen met een plopper.
 4. Grijp niet naar chemische middelen: deze zijn slecht voor uw riolering.
 5. Ga niet zomaar met een ontstoppingsveer aan de slag, tenzij u hier ervaring mee heeft. U wilt namelijk geen leiding doorboren of uw wc ernstig bekrassen.

Is de verstopping in u wc te hardnekkig en loopt het water nog steeds niet door. U weet ons al te vinden. Eén belletje en het probleem wordt sneller opgelost dan u denkt. Vertrouw op de lokale rioolspecialist van Eindhoven en omstreken en uw toiletruimte is weer vrij voor regelmatig én relaxed bezoek.

WC ontstoppen Eindhoven?

Wij staan 24/7 voor u klaar!