Gootsteen verstopt regio Eindhoven

Uw gootsteen ontstoppen zonder moeite: dat is wat u wilt. Ontstoppingsbedrijf Eindhoven maakt dit voor u waar: u hoeft ons alleen maar te bellen voor een afspraak. U krijgt hulp van een ervaren en klantvriendelijke rioolspecialist. Hij werkt met veilige en doeltreffende apparatuur zodat uw gootsteen niet beschadigt raakt tijdens het ontstoppen. Meer weten over zijn service? Hier leest u alles wat u moet weten over professionele gootsteen ontstopping.

Gootsteen ontstoppen - Onze werkwijze

 1. U belt voor een afspraak en onze vakman komt zo spoedig mogelijk.
 2. Onze rioolexpert gaat direct aan de slag. 
 3. Uw gootsteen wordt ontstopt met een veer, frees of hogedrukreiniger.
 4. Is oorzaak van de verstopping ernstiger? Rioolinspectie biedt dan duidelijkheid.
 5. Loopt het water in uw gootsteen weer door? Probleem opgelost!
 6. De rioolexpert geeft u nog adviezen om nieuwe problemen te voorkomen.

Wanneer is een rioolinspectie nodig?

In de meeste gevallen is er sprake van een oppervlakkige verstopping. Dit betekent dat afvalresten vanzelf in de gootsteenafvoer blijven steken, zonder verdere oorzaak. Soms komt het echter voor dat resten blijven steken vanwege een breuk of scheur in een leiding. Als de vakman van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven dit vermoedt, stelt hij een rioolinspectie voor. Met een camera of rookgenerator wordt het probleem vervolgens opgespoord.

Een gootsteen verstopping voorkomen

Heerlijke gerechten bereiden of uw vaat afwassen: dat wordt heel lastig als uw gootsteen verstopt is. En wat als andere mensen afhankelijk zijn van uw zorg? U kookt en wast misschien wel af voor patiënten in een ziekenhuis of voor gasten in een restaurant. U wilt de goede zorg voor hen in stand houden, dus hoe voorkomt u een verstopping in uw gootsteen? Goed dat Ontstoppingsbedrijf Eindhoven vijf tips voor u heeft!:

 1. Spoel olie- of vetresten nooit door de gootsteen!
 2. Verwijder haren en resten direct uit de gootsteen.
 3. Spoel geen chemische resten door de gootsteen, ook geen ontstopper.
 4. Plaats een zeefje op de afvoer van uw gootsteen.
 5. Reinig uw gootsteen eens per maand met soda en heet water.

Andere service Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Een verstopping in uw gootsteen brengt al genoeg zorgen met zich mee. Dat Ontstoppingsbedrijf Eindhoven u hier snel mee helpt, is echter wel een zekerheid. En waar kunt u ons nog meer voor bellen? Onze vakmannen ontvangen iedere dag verzoeken voor het ontstoppen van een:

 1. toilet
 2. wasbak
 3. douche
 4. bad
 5. droger
 6. wasmachine
 7. dakgoot of regenpijp (hemelwaterafvoer)

Het begint bij een borrelende afvoer, mogelijk in combinatie met een nare rioollucht. Na een poosje loopt het water niet meer door de afvoer van uw gootsteen en staat uw huishouden op stilstand. Natuurlijk blijft goed onderhoud van uw gootsteen van belang, maar bij een oude of al gebrekkige gootsteen helpt dat soms ook niet meer. Ontstoppingsbedrijf Eindhoven staat dan graag voor u klaar: op iedere dag van de week.

Gootsteen ontstoppen in Eindhoven en omstreken

U heeft last van een verstopte gootsteen, maar u woont of werkt niet Eindhoven. Geen probleem, want Ontstoppingsbedrijf Eindhoven bezoekt ook klanten in Veldhoven, Son en Breugel, Mierlo of Geldrop. U belt ons nummer en onze rioolspecialist zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk hulp krijgt. Zo simpel werkt het. U heeft een opdracht voor ons in de avond of in het weekend? Onze vakmannen zijn wel wat gewend, dus bel gerust.

Kosten gootsteen ontstopping Eindhoven

U wilt eerst graag weten wat u betaalt voor een professionele gootsteen ontstopping in Eindhoven. Bel ons en uw lokale rioolvakman biedt u een prijsopgave. Of de prijs na het maken van de afspraak nog kan veranderen? Dit is mogelijk. Want de kosten worden grotendeels bepaald aan de hand van de volgende vragen:

 1. Hoelang is de vakman bezig met gootsteen ontstoppen?
 2. Welke middelen zijn nodig voor gootsteen ontstopping?
 3. Is rioolinspectie gewenst? Bij ernstiger problemen wel.
 4. Zijn reparaties (aan leidingen) nodig?
 5. Zijn er meer werkkrachten nodig?

Niet alle gootsteen verstopping worden door hetzelfde probleem veroorzaakt. Het is daarom niet mogelijk om hier vaste prijzen te noemen. Direct meer weten? Bel dan nu met de professional van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven. Leg meteen uw afspraak vast en u staat binnenkort weer fluitend in uw keuken. Mét een goed werkende gootsteen.

Zelf uw gootsteen ontstoppen?

Uw gootsteen is verstopt en u besluit om eerst te doe-het-zelven. Dit kan prima, mits de verstopping niet te hardnekkig vastzit. Is dat wel het geval? Dan belt u uiteraard meteen met Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, want tijd is geld en geld is tijdbesparing. Maar waar kunt u zelf een gootsteen mee ontstoppen, voor u ons contacteert? Neem deze vijf tips een door en u weet het.

 1. Mix soda met heet water en giet dit langzaam in uw gootsteen. Wacht een paar uur.
 2. Gebruik een plopper om het vuil uit uw verstopte gootsteen te trekken.
 3. Gebruik in ieder geen chemicaliën, want die zijn slecht voor uw leidingen.
 4. U heeft een ontstoppingsveer? Gebruik deze alleen als u hier al ervaring mee heeft.
 5. Maak de sifon onder de gootsteen los. Check of hier opgehoopt vuil in zit en haal dit weg.

WC verstopt Eindhoven?

Wij staan 24/7 voor u klaar!