Riool ontstoppen regio Eindhoven

Een goed werkend riool bevordert uw woongenot. Gaat er iets mis? Laat Ontstoppingsdienst Eindhoven uw riool ontstoppen en u bent van het probleem af. Onze vakmannen werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Verstoppingen sporen we snel op en we verwijderen deze vakkundig. Interesse? Hier vindt u alle informatie. Heeft uw opdracht spoed? Bel ons meteen voor een afspraak en onze rioolspecialist komt zo snel mogelijk langs.

Riolering ontstoppen: op welke plek?

Aan uw riolering zijn allerlei afvoeren gekoppeld. Uw wc, wasbak, gootsteen, bad, douche of toilet, bijvoorbeeld. Raakt een sanitaire voorziening verstopt? Wassen, koken of het toilet bezoeken is dan vrijwel onmogelijk. Ontstoppingsdienst Eindhoven behandelt alle mogelijke voorzieningen. Zelfs uw regenpijp of dakgoot als het moet. Ook helpen wij bij een verstopping in uw droger, wasmachine of vaatwasser. U mag het zeggen.

Wat is onze werkwijze?

 1. Ontstoppingsdienst Eindhoven komt zo snel mogelijk langs.
 2. Uw rioolspecialist onderzoekt het verstopte riool. Wat is de oorzaak?
 3. Is de oorzaak erger dan gedacht? Uitgebreide rioolinspectie is mogelijk.
 4. De expert gebruikt een ontstoppingsveer, frees of hogedrukspuit.
 5. Uw riolering wordt vakkundig en zonder schade ontstopt.
 6. Na riool ontstopping krijg u advies om nieuwe problemen te voorkomen.

Wanneer is een rioolinspectie nodig?

Een riool raakt verstopt door ophoping van verkeerde of vuile resten. Zo spoelt u misschien te veel resten of een schadelijk product door. In weer andere gevallen is de oorzaak van uw rioolverstopping minder simpel. Misschien zijn bepaalde leidingen kapot of versleten. Of boomwortels groeien in een leiding. En wat als de grond onder uw woning of bedrijfspand verzakt? Als onze specialist één van deze problemen vermoedt, stelt hij een uitgebreide rioolinspectie voor. Dit schept veel duidelijkheid.

7 Gouden tips om een verstopping te voorkomen

Hoe kan het zo ver komen dat uw riool verstopt raakt? Slecht onderhoud van de riolering is nog steeds de meest voorkomende oorzaak. Maar gelukkig is dit, anders dan bij boomwortelgroei, wel te voorkomen. Met deze zeven gouden tips, aangeboden door onze vakmannen, kunt u alvast vooruit.

 1. Reinig afvoeren maandelijks met soda en heet water.
 2. Spoel nooit vetresten door.
 3. Spoel geen tampons of maandverband door.
 4. Spoel nooit chemische producten door een afvoer.
 5. Verwijder haren en zeepresten na gebruik van een afvoer.
 6. Mondkapjes? Rubberen handschoenen? Ook die mag u niet doorspoelen.
 7. Oude riolering? Vraag ons om een periodieke inspectie. Zo voorkomt u problemen.

Riool ontstoppen in Eindhoven en omstreken

U woont of werkt in Eindhoven en u zoekt een professionele ontstoppingsdienst. Deze heeft u nu gevonden! Maar wist u dat Ontstoppingsdienst Eindhoven ook in Veldhoven, Son en Breugel, Mierlo en Geldrop werkt? U hoeft maar te bellen en onze rioolexpert staat voor uw deur. U belt voor een spoedgeval? Ook in de avonduren en in het weekend staan onze vakmannen klaar.

Wat zijn de kosten voor een ontstopping?

Het professioneel ontstoppen van een riool in Eindhoven is niet gratis. Maar u wilt wel verzekerd zijn van een heldere en eerlijke prijs. De rioolvakman van Ontstoppingsdienst Eindhoven zorgt graag voor een prijsopgave vooraf én voor een duidelijke factuur achteraf. Onderstaande punten bepalen dan (de hoogte) van zijn prijs:

 1. Het aantal gewerkte uren
 2. Het benodigde werkmateriaal
 3. Eventueel: uitgebreide inspectie en rapport
 4. Eventueel: inzet van extra mankracht

Voor een prijsopgave mag u ons al bellen. Regel ook meteen uw afspraak, dan weet u zeker dat uw rioolprobleem snel opgelost wordt. Een riool ontstoppen doen wij graag en we zorgen ervoor dat u snel weer prettig woont of werkt. Bel het nummer op deze pagina en u vergeet de service van Ontstoppingsdienst Eindhoven nooit meer.

Zelf uw riool ontstoppen?

U wacht liever met bellen bij een rioolprobleem in Eindhoven? Dat is jammer, maar wij begrijpen dat u het probleem eerst zelf wilt onderzoeken. U zoekt ook naar een geschikt doe-het-zelf middel? Om te voorkomen dat u schadelijke producten gebruikt, heeft Ontstoppingsdienst Eindhoven drie tips. Werken deze tips niet? Bel ons dan direct en u bespaart tijd en geld.

 1. Ontstop uw riolering met wat soda en heet water. 
 2. Gebruik een plopper voor uw verstopte riolering.
 3. Gebruik nooit chemische ontstoppers, anders gaan uw leidingen kapot.

Riool ontstoppen Eindhoven?

Wij staan 24/7 voor u klaar!